Piata decorativa iluminata din spate cu LED-uri Nichia. Datorita duratei foarte lungi de functionare, minim 60.000 ore, LED-urile Nichia sunt cea mai buna alegere pentru astfel de proiecte. Avand dimensiuni mari si greutate considerabila pietrele decorative sunt dificil de manipulat pentru a permite o eventuala interventie la LED-urile arse.

Benzile noastre LED Nichia Multibar ilumineaza scarile rulante din noul centru comercial din Bucuresti, strada Liviu Rebreanu, sector 3.
Durata de functionare de cel putin 12 ore pe zi, 365 zile pe an, a decis alegerea benzilor cu LED-uri Nichia, fata de alte benzi. Doar LED-urile Nichia au durata reala de functionare de peste 60.000 de ore.

Astfel, scarile rulante vor fi iluminate la cel putin 70% din intensitatea luminoasa de la instalare pentru mai mult de 10 ani.

Cu sprijinul Fundatiei “Speranţa pentru Copiii României” am iluminat in 2016 sectia de Neonatologie a spitalului Marie Curie cu cea mai performanta solutie de iluminat cu benzi LED Nichia Japonia.

Benzile LED Nichia au lumina foarte puternica, consuma cu 50% mai putina energie decat alte benzi LED si vor functiona in sectia de Neonatologie pentru cel putin 10 ani.

Sustine si tu proiectul de modernizare a Spitalului de Copii “Marie Curie”. Directioneaza 2% din impozitul pe venit, detalii pe:
fundatiamscurie.ro

Noutati Feb 2016 :

Iluminat comericial cu benzi LED Nichia, 5 ani garantie si spoturi Cree. Am realizat si proiectul luminotehnic pentru selectia si amplasarea surselor de lumina.

Noi fotografii de la Hotel Sheraton Bucuresti, iluminat cu becuri si spoturi LED Osram si Philips.

Howard Johnson (Sheraton), Ramayana Cafe, Senso Cinecafe

Noutati 2015:

 1. Proiect iluminare iluminare vitrine bijuterii:
  Iluminat intens si de calitate profesionala cu spoturi Cree de 3000 lm cu tehnologie True White, High CRI 92+, in zona Dorobanti, Bucuresti.
  http://www.zexstar.com/product_info.php?info=p2088_Modul-Cree-LMH2-alb-cald-2700K--3000lm--CRI90-SET-cu-Sursa-si-Racire.html

 2. Proiect iluminare:
  Hotel de 5* din Bucuresti, becuri Osram si Philips LED

 3. Iluminat LED bucatarie profesionala, resturant premium:

Corpul de iluminat Nichia rezistent la apa IP65, 5600lm ilumineaza de doua ori mai puternic spatiul de lucru decat corpurile de neon, la acelasi consum de energie.
http://www.zexstar.com/product_info.php?info=p2008_IP65-Eco-LED-Panel-72W-500W-5600lm-Nichia-LED-Alb-Cald.html

 1. Iluminat de sarbatori, Bucuresti

 2. Iluminat tablouri cu benzi speciale cu LED-uri Nichia Ultraviolete.