Piata decorativa iluminata din spate cu LED-uri Nichia. Datorita duratei foarte lungi de functionare, minim 60.000 ore, LED-urile Nichia sunt cea mai buna alegere pentru astfel de proiecte. Avand dimensiuni mari si greutate considerabila, pietrele decorative sunt dificil de manipulat pentru a permite o eventuala interventie la LED-urile arse din spate.

Lampa de birou construita cu LED Matrix.

Sigla Microsoft iluminat cu LED-uri Nichia.

Lampa decorativa cu LED Matrix.

Marmura translucenta iluminata din spate cu matrici LED Matrix.

Cateva din proiectele cu litere volumetrice iluminate cu module LED, din perioada 2006-2011. In prezent modulele LED au fost inlocuite in oferta noastra cu LED Matrix.

Module si Matrici LED

Cateva din proiectele cu Matrici si Module LED.

Posibilitati nelimitate de iluminat se deschid cu noile matrici “Matrix” cu LED-uri japoneze Nichia LED de ultima generatie. O matrice Matrix are 3x3 cm (4x4cm) si este echipata cu LED-uri Nichia, ultra eficiente si cu durata de viata de 100.000 de ore si 5 ani garantie. Pornind de la aceasta si folosind sistemul de mufe dedicat puteti construi corpuri de iluminat cu forme variate: linie, patrat, litera, forma geometrica cu unghiuri drepte.

Pentru a va face munca mai usoara oferim LED Matrix si in blocuri de mai multe dimensiuni, cu segmentele gata interconectate intre ele si care se aprind imediat ce blocul este alimentat.